Αποθετήριο Γνώσης και Ενημέρωσης

Επιμόρφωση, ενημέρωση και εκπαίδευση για τις επιχειρήσεις της Κ.ΑΛ.Ο. και τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες

 Η CECOP διοργανώνει συνέδριο με το μέλος της από την Πορτογαλία, Confecoop. Η διαδικτυακή εκδήλωση θα επικεντρωθεί στον ρόλο των συνεταιρισμών στην κοινωνική ένταξη για άτομα με αναπηρία.

Εκμεταλλευόμενοι την ευκαιρία ότι η Πορτογαλία κατέχει την προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η CECOP συνεργάστηκε με το μέλος της Confecoop Portugal για να πραγματοποιήσει κοινή διάσκεψη.

Αυτή η εκδήλωση έχει τίτλο «Το μέλλον της ευρωπαϊκής στρατηγικής για την αναπηρία. Ο ρόλος των εργαζομένων και των κοινωνικών συνεταιρισμών στην κοινωνική ένταξη των ατόμων με αναπηρίες »και θα πραγματοποιηθεί στις 15 Απριλίου 2021 στις 11:00 CEST (10:00 WET).

Στα πάνελ θα παρουσιαστούν οι: Ana Mendes Godinho, Υπουργός Εργασίας, Αλληλεγγύης και Κοινωνικής Ασφάλισης της Πορτογαλίας. Ana Sofia Antunes, υφυπουργός για την ένταξη των ατόμων με αναπηρία της Πορτογαλίας · Rogério Cação, Πρόεδρος της Confecoop Portugal · Joaquim Pequicho, Διευθυντής της Fenacerci. Giuseppe Guerini, Πρόεδρος της CECOP · και πολλοί άλλοι.

Ελάτε μαζί μας για αυτήν την εμπλουτισμένη συζήτηση σχετικά με το πώς οι κοινωνικοί συνεταιρισμοί συμβάλλουν θετικά στη στρατηγική της ΕΕ για την αναπηρία!

Απασχόληση και κοινωνική ένταξη | Πρόγραμμα EaSI

Διαβάστε περισσότερα

Δηλώστε συμμετοχή

Πρόγραμμα ημερίδας