Αποθετήριο Γνώσης και Ενημέρωσης

Επιμόρφωση, ενημέρωση και εκπαίδευση για τις επιχειρήσεις της Κ.ΑΛ.Ο. και τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες

Η Περιφέρεια Κρήτης πραγματοποίησε την Τετάρτη, 28/07/2021 και ώρα 19:30, στον αίθριο χώρο του Πολιτιστικού και Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου, εκδήλωση με θέμα την Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία (Κ.Αλ.Ο.).

Στην εκδήλωση:

  • Έγινε η πρώτη παρουσίαση του υπό διαβούλευση προτεινόμενου Επιχειρησιακού Σχέδιου της Περιφέρειας για την Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία, στο πλαίσιο  υλοποίησης της στρατηγικής της για «μια Κρήτη βιώσιμη, με κοινωνική συνοχή, με κοινές αξίες και αυτοπεποίθηση». 
  • Απονεμήθησαν οι σχετικές  βεβαιώσεις επιτυχούς παρακολούθησης των δύο κύκλων σεμιναρίων  που διοργανώθηκαν από την Περιφέρεια Κρήτης μέσω του ΚΕΚΑΠΕΡ και πρόσφατα ολοκληρώθηκαν. 

Η παραπάνω εκδήλωση  σηματοδοτεί την έναρξη της διαβούλευσης επι του ανωτέρω Επιχειρησιακού Σχεδίου καθώς και της προσπάθειας ενεργού στήριξης εκ μέρους των ΟΤΑ των υφιστάμενων επιχειρήσεων Κοινωνικής Οικονομίας.

Η εκδήλωση μεταδόθηκε ζωντανά στο https://youtu.be/doHhfy-h6q0 , με την ευγενική χορηγία του Yourlive.gr, μέλους της Ένωσης. Ευχαριστούμε τον κο Γιώρο Σακελλάρη του Yoyrlive.gr Συν.Εργ. που βρίσκεται πάντα δίπλα στις δράσεις προώθησης της κοινωνικής οικονομίας.

Ευχαριστούμε τα μέλη της Ένωσης Γιώτα Γιαπουτζή, Δέσποινα Λιμνιωτάκη, Κωνσταντίνο Χορλιαφάκη, και Στέλιο Κανάκη που παρεβρέθησαν στην εκδήλωση. Ευχαριστούμε και τα μέλη μας, από την ΠΕ Ηρακλείου τα οποία δεν παρευρέθησαν λόγω των περιορισμών της COVID-19 Ιωάννη Τσουβαλά και Κωνσταντίνο Κλώκα.

H τοποθέτηση του κου Κωνσταντίνου Παπαδάκη, προέδρου της Ένωσης, ξεκινάει από εδώ:  https://youtu.be/doHhfy-h6q0?t=585

Η δημόσια διαβούλευση έχει αναρτηθεί εδώ.

 Ακολουθεί το κείμενο της Διαβούλευσης