Αποθετήριο Γνώσης και Ενημέρωσης

Επιμόρφωση, ενημέρωση και εκπαίδευση για τις επιχειρήσεις της Κ.ΑΛ.Ο. και τους Κοινωνικούς Επιχειρηματίες

H Ένωση Φορέων Κ.ΑΛ.Ο. Κρήτης γνωστοποιεί στις ενδιαφερόμενες Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις της Περιφέρειας ότι στις 19 Μαρτίου 2022 θα πραγματοποιηθεί στο Δ.Ε.Κ. Γουρνών στο Ηράκλειο το

10ο Παγκρήτιο Φόρουμ Προώθησης Κρητικών Προϊόντων στα Κρητικά Ξενοδοχεία και τα Δίκτυα Διανομής.

Θα περιλαμβάνει συναντήσεις για τη διάθεση φρέσκων και μεταποιημένων κρητικών αγροτικών προϊόντων στα κρητικά ξενοδοχεία και στην τοπική αγορά, μέσω των δικτύων διανομής καθώς και συναντήσεις  με  βιοτέχνες, μεταποιητές και άλλων προϊόντων που σχετίζονται με τον τουρισμό (π.χ. είδη συσκευασίας, καθαριστικά, εξοπλισμός κλπ).

Μέσω της εκδήλωσης δίδεται η ευκαιρία επέκτασης της συνεργασίας και με άλλους τομείς της τοπικής οικονομίας, πλην του αγροδιατροφικού. Ταυτόχρονα, αποτελεί μία ευκαιρία για τις Κοινωνικές Επιχειρήσεις του τόπου να διαδόσουν τα δυνατά σημεία του Τρίτου Τομέα αλλά και να εντοπίσουν αδυναμίες εξωστρέφειας, όπως για παράδειγμα την πιστοποίηση που απαιτείται για την είσοδο σε μεγαλύτερες αγορές για τα προϊόντα τους.  

Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Η δήλωση συμμετοχής είναι ανοιχτή μέχρι την Παρασκευή 04 Μαρτίου 2022 στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.ebeh.gr/10o-pagkritio-forum ή στο site του Επιμελητηρίου Ηρακλείου: www.ebeh.gr

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Επιμελητήριο Ηρακλείου. 

Υπεύθυνη, κα Λένα Στεφανουδάκη τηλ: 2810 247034Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ή στα Επιμελητήρια Χανίων, Ρεθύμνης και Λασιθίου.